Техника за отключване на енергийния потенциал

Искаш ли да се радваш на:

облекчение от стрес и напрежение;

подобрено настроение и жизнерадостност;

прилив на жизнена енергия;

засилена имунна система;

устойчивост към заболявания?

Тогава е достатъчно да потупваш тимусната си жлеза, разположена под ключиците и зад горната част на гръдната кост в средата на гърдите в продължение 20 секунди, докато дишаш и издишаш бавно и дълбоко. Това ще подобри нейната роля в регулирането на имунната система.

В енергийно отношение тимусната жлеза е свързана със сърдечната чакра, безусловната любов, любовта към себе си и състраданието. Затова е изключително благоприятно въздействието, ако го съчетаеш с утвърдителни фрази, като например:

„Тялото ми се възвръща към идеално състояние на баланс”

„Освобождавам се от всичко, което вече не ми служи”

„Жизнената ми енергия е висока, аз съм изпълнена с любов”.

Тимусната точка е известна още и като точка на младостта. Ако потупваш или почукваш редовно тимуса по 10-20 повторения сутрин и няколко пъти през деня, то точката на младостта ще се активира и ще се почувстваш много по-енергична, весела, може да усетиш „мравучкане“ по тялото или да изпиташ чувство на радост. Тази кинезиологична енергийна техника има силно положително влияние върху оздравяването и подмладяването на организма.

Ако искаш да научиш още полезни кинезиологични енерийни техники, с които да поддържаш емоционалното, психическото и физическото си здраве,

Включи се в сертификационния K-power курс: “Епигенетични лечебни цикли”.

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Comments

Оставете коментар