Чувстваш ли се в омагьосан кръг в любовта?

Прекрасна млада жена дойде с наболяла тема в любовния си живот….Изморена от различни специалисти, които е посетила, да прави какво ли не…..Без резултат, сценариите се повтарят:

  • Този мъж, с когото искрено желае да изгради сериозни отношения я смазва с безразличие;
  • Този мъж, към когото няма никакви симпатии, той е готов на всичко за нея и сваля звездите и земята в краката и.

Болката и разочарованието и нарастват след всяко едно разминаване с мъжа и тя отправи една чисто човешка молба – дали мога да и помогна?

Дали това ми е в компетенцията да и дам насоки, да се справи с тъгата, с липсата на всякакъв живец в нея, да отработи страховете си да не остане сама, да намери отново себе си.

Да се изпълни с вяра, вдъхновение, да повярва в любовта, да се радва на лекота и свобода в отношенията с мъжа. В горещата и молба зов за помощ, протегната ръка, гласа и….сякаш усещах себе си преди няколко години. И знаех, че има светлина в тунела за нея.

Работихме със семейни констелации, визуализации, медитации, енергийна психология REMAP – коктейл от методи, за да излекуваме детските травми, да излезне от ролята на силен мъж в отношенията и развие женската си енергия, да си позволи да се забавлява и радва на живота си след като върне грижи, проблеми, страхове и друг енергиен товар на родителите си и поеме по своя път. Да направи крачка към светло бъдеще, където среща съвместим партньор, с когото има споделена връзка и се чувства цялостна, пълноценна, обичана.

Сериозна работа в няколко часа, с постоянство и ангажираност – не си мислиш, че може да имаш напредък в емоционалното си състояние за час, нали?

И познай?

Похвали ми се как вече има проявление – появи се мъж, който тя харесва и той нея! Той се старае за нея, прави и комплименти, полага грижи, има респект от нея! Чувства се прекрасно в неговата компания, а срещите им минават като сладък сън, от който не искаш да се будиш.Какво щастие само да бъда част от този красив процес да си върне светлината и блясъка в очите, да отвори сърцето си

Искаш ли и ти такива резултати?

Запиши си час за консултация и ще проведем предварителен опознавателен разговор и съставим план за работа за твоята мечта да привлечеш мъж и изградиш щастливи отношения: https://thrivewithmilena.com/contact/

СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар