Здравей, Аз съм Милена

Наричат ме “феята на любовта”, защото мисията ми е да свързвам душите в красив съюз.
Като жена и от позицията на сватбен ментор, моята мисия е да помагам на модерните, независими, отговорни жени, завоювали върхове в кариерата, да постигнат успехи и в любовния си живот като привлекат най-подходящия за тях партньор за стабилни отношения и брак. 
 
А за всички необвързани жени, който копнеят за щастлива, споделена и пълноценна любов, любовната ми програма “Поръчай си мъж от Вселената” помага да поемат отговорност за своя любовен живот и да привлекат най-подходящия за тях партньор за сериозни отношения и брак.
 
Самата аз преминах през лична трансформация, когато цели 7 години не можех да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения (бях на 25г., когато започнах упорито да търся отговори и решения) , книги за самопомощ, уебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя с казуса в личния си живот. Всичко това ми носеше много емоционална болка и тъга, в мен се надигаха различни страхове, бях вкопчена в миналото и циклих. Трудно допусках някой до себе си, а после трудно и го пусках. А това отключи физическо неразположение. Нещо, което научих години по-късно, когато започнах да се занимавам с енергийна психология, е че потисканите чувства и емоции, с които не съм се справила и освободила по здравословен начин нарушават енергийния обмен в тялото и това води до появата на физически дискомофт. Ето причината да използвам  холистичен подход в работата си с клиенти – прилагам инструментите K-power кинезиологичен енергиен баланс и REMAP за освобождаване от травми и енергийни блокажи с цел постигане на емоционален и енергиен баланс, за да може енергията да тече хармонично в тялото.
 
Най-големият дар за мен беше, когато осъзнах, че съм магнит за всичко, което ми се случва в живота и взех осъзнато решение, че ми е нужна помощ от специалист. Не може все мъжете да са ми виновни, явно  те упорито ми показват, че някъде допускам грешка. И така 2018 година беше повратна за мен – разбрах, че достатъчно години бях загубила да се боря сама (все пак съм силна и амбициозна жена) да намеря отговорите защо ми се случват неуспехи в любовта. Така на 31г. се предадох и показах моята уязвимост – признах, че не мога сама, не можех да приложа теорията на практика успешно и направих най-добрата инвестиция в моя процес на трансформация и себепознание, доверявайки се със сърцето си на специалист, стигнал там в любовния си живот, където исках да бъда и аз. Силната болка в ляво, желанието за промяна, ясният фокус, 100% лична отговорност и дисциплина (работих много сама със себе си, не разчитах само на часовете подкрепа от специалист) доведоха до крайния резултат – успокоих душата си, започнах да проявявам любов към себе си, изградих самочувствие, научих се да изграждам лични граници, повярвах и се отворих отново за любовта. И моят мечтан партньор се появи само няколко месеца по-късно, така както си го бях описала, че и още по-добре.
 
Потопена съм в красивата магия на любовта и вече повече от две години и половина се радвам на любовта, обожанието, уважението и подкрепата му. Вече сме и семейство (на 12,06.2022 празнувахме 1ва годишнина от сватбата) и се наслаждаваме на любовта и хармонията в нашето семейно гнездо. Благодарна съм на списание Булка, че сподели нашето щастие: www.spisaniebulka.com/сватбата-на-милена-цветомир-николови
 
Ето как моята лична промяна се превърна в мисия. Вярвам, че не може да заведеш някого там, където не си бил самият ти. А аз съм била там – затворена за любовта, в омагьосан кръг, страхувайки се от самота. Това ме мотивира да споделя с теб в много съкровенни лични консултации моята система от конкректни стъпки, която работи!
 
 
     СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА

Професионален опит

Aз съм женски треньор, любовен консултант по успешни връзки, енергиен терапевт (K-power инструктор и REMAP фасилитатор) и семеен констелатор.
 
Сертифициран K-power® инструктор съм по курсовете “Епигенетични лечебни цикли” и “Освобождаването от стрес е лесно”. Това са методи от кинезиологията за емоционален и енергиен баланс.
 
K-power кинезиологичен енергиен баланс е метод за диагностика и лечение на енергийни блокажи. Той помага да се освободим по здравословен начин от всички потискани негативни чувства, емоции, страхове, гняв, напрежение и стрес и да се настроим енергийно на вибрацията на желаното, за да дойде с лекота в живота по най-правилния за нас начин, в най-правилния за нас момент!
 
Също така, аз съм и REMAP фасилитатор. REMAP e иновативен метод, комбиниращ методите от Енергийна психология, EMDR, хипнотерапия, НЛП и др., който позволява бързо да се редуцира емоционален стрес в системата ум-тяло. REMAP служи  за десенситизиране и повторно преработване на информацията, свързана с онова, което лежи във фундамента на преживяването ни на емоционална болка, а не за нейното избягване. Методът предоставя бързи процедури за третиране на интензивни травматични и стресови събития, емоционално натоварващи преживявания, панически атаки, фобии, гняв и мъка. REMAP се състои от два основни подраздела – първият е така нареченият Бърз REMAP®, а вторият е Третиране на Зрителното Поле (ТЗП) с REMAP®.
 
Квантов практик – Управление на реалността.
 
Участвам в професионалната мрежа от специалисти на платформата Супердок: 
 
Автор в списание “Жената Днес”: https://www.jenatadnes.com/author/milena-nikolova/
K-power® инструктор по “Освобождаването от стрес е лесно”
K-power® инструктор по “Епигенетични лечебни цикли”
Енергийна психология – REMAP® фасилитатор
Женски треньор
Специалист Арт Терапия
Семеен констелатор
Метафорични асоциативни карти
Специалист Метафорични Асоциативни карти (МАК)