Здравей, Аз съм Милена

Като жена и от позицията на женски треньор, любовен консултант по успешни връзки,  енергиен терапевт и семеен констелатор, моята мисия е да помагам на жените  да приемат и заобичат себе си в цялата си палитра от несъвършенства и достойнства, за да се превърнат в усмихнати, женствени и самоуверени жени, изпълнени с любов! Освен да бъдат щастливи със себе си, аз им помагам и да бъдат щастливи и успешни в любовта.
 
А за всички необвързани жени, който копнеят за щастлива, споделена и пълноценна любов, любовната ми програма “Поръчай си мъж от Вселената” помага да поемат отговорност за своя любовен живот и да привлекат най-подходящия за тях партньор за сериозни отношения и брак.
 
Самата аз преминах през лична трансформация, когато цели 7 години не можех да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения, книги за самопомощ, уебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя с казуса в личния си живот. Всичко това ми носеше много емоционална болка и тъга, в мен се надигаха различни страхове, бях вкопчена в миналото и циклих. А това отключи физическо неразположение. Нещо, което научих години по-късно, когато започнах да се занимавам с енергийна психология, е че потисканите чувства и емоции, с които не съм се справила и освободила по здравословен начин нарушават енергийния обмен в тялото и това води до появата на физически дискомофт. Ето причината да използвам  холистичен подход в работата си с клиенти и да прилагам инструментите K-power кинезиологичен енергиен баланс и REMAP.
 
Най-големият дар за мен беше, когато осъзнах, че съм магнит за всичко, което ми се случва в живота и взех осъзнато решение, че ми е нужна помощ. Достатъчно години бях загубила.  Това беше най-добрата инвестиция в моя процес на трансформация и себепознание. Силната болка в ляво, желанието за промяна, ясният фокус и дисциплина доведоха до крайния резултат – успокоих душата си, започнах да проявявам любов към себе си, изградих самочувствие, научих се да изграждам лични граници, повярвах и се отворих отново за любовта. И моят мечтан партньор се появи, така както си го бях описала, че и още по-добре. Потопена съм в красивата магия на любовта и вече повече от две години и половина се радвам на любовта, обожанието, уважението и подкрепата му. Вече сме и семейство и се наслаждаваме на любовта и хармонията в нашето семейно гнездо.
 
Ето как моята лична промяна се превърна в мисия. Вярвам, че не може да заведеш някого там, където не си бил самият ти. А аз съм била там затворена за любовта, в омагьосан кръг.
 
💏
     СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА
💏

Професионален опит

Aз съм женски треньор, любовен консултант по успешни връзки,  енергиен терапевт и семеен констелатор.
 
Сетфициран K-power® инструктор съм по курсовете “Епигенетични лечебни цикли” и “Освобождаването от стрес е лесно”.
 
K-power кинезиологичен енергиен баланс помага да се освободим по здравословен начин от всички потискани негативни чувства, емоции, страхове, гняв, напрежение и стрес и да се настроим енергийно на вибрацията на желаното, за да дойде с лекота в живота по най-правилния за нас начин, в най-правилния за нас момент!
 
Също така, аз съм и REMAP фасилитатор. REMAP e иновативен метод, комбиниращ методите от Енергийна психология, EMDR, хипнотерапия, НЛП и др., който позволява бързо да се редуцира емоционален стрес в системата ум-тяло. REMAP служи  за десенситизиране и повторно преработване на информацията, свързана с онова, което лежи във фундамента на преживяването ни на емоционална болка, а не за нейното избягване. Методът предоставя бързи процедури за третиране на интензивни травматични и стресови събития, емоционално натоварващи преживявания, панически атаки, фобии, гняв и мъка. REMAP се състои от два основни подраздела – първият е така нареченият Бърз REMAP®, а вторият е Третиране на Зрителното Поле (ТЗП) с REMAP®.
 
Участвам в професионалната мрежа от специалисти на платформата Супердок: 
 
K-power® инструктор по “Освобождаването от стрес е лесно”
K-power® инструктор по “Епигенетични лечебни цикли”
Енергийна психология – REMAP® фасилитатор
Женски треньор
Специалист Арт Терапия
Семеен констелатор