Бърза техника за емоционална стабилност и повишаване на самочувствието

В моментите, в които са притеснена, нервна, изплашена, емоционално нестабилна, разпиляна в мислите си, неспособна да се събереш в себе си, несигурна –  направи нещо различно.

Сегашната трудна ситуация си я създала с емоционалното си състояния до момента. Усети какви негативни чувства и мисли преобладават в теб досега и вземи осъзнато решение, че избираш да се чувстваш добре. Заслужаваш да се чувстваш добре!т Това е твоето естествено и нормално състояние. Погледни се в огледалото – ако си свита, сведена глава, поглед надолу, дишаш плитко, говориш бавно, движиш се провлачено, тогава излъчваш ниски честоти на вибрация. А каквото излъчваш, това получаваш обратно от живота. Така че време е за промяна и пренасочване на фокуса.

Като първа стъпка ти препоръчвам да вдишаш дълбоко, направи резки движения, покачи енергията си и след това заеми подходяща стойка на тялото на човек, който управлява живота си, вярва в себе си. Според харвардския професор Ейми Къди, ако в продължение на две минути заемаш властна поза – изправени, с ръце на хълбоците и гордо вдигната глава – ще засилиш усещането си за самоувереност. Тялото отчита тази промяна и изпраща сигнали на ума, който започва да изгражда нови невронни пътеки. С други думи, езикът на тялото управлява мислите ти и как се чувстваш веднага. 2 минути само в тази поза на „могъща жена“ водят до хормонална промяна в тялото и това се отразява на начина, по който се чувстваш. Овладяваш емоциите, намаляваш нивото на кортизол – хормон на стреса, променяш енергийния баланс в тялото и честота на вибрациите.

Този бърз трик те прави по-самоуверена и позитивно настроена. Но ако изпитваш трудности да задържиш фокуса си и винаги да успяваш да акцентираш на хубавото и на желанията си, без да се афектираш от обстоятелствата и да реагираш на тях, тогава това значи, че имаш блокажи в тялото и някъде ти изтича енергията. Какви точно са вътрешните ти блокажи и спирачки ще ни каже твоето тяло, което е мъдро и както умее да задържа и натрупва негативни емоции в себе си, така  умее и да да се самолекува. За това ще ни помогне мускулен тест, който провеждам, когато работим в терапия с инструмента K-power кинезиологичен енергиен баланс  за това да се чувстваш емоционално стабилна, в хармония със себе си, изпълнена с вяра, ентусиазъм и лекота по пътя на живота и мечтите си.

Свържи се с мен, за да запишеш час за консултация:

https://thrivewithmilena.com/contact/

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар