Често допускана грешка от жените в любовта

Каква често допускана грешки от жените в любовта срещам в практиката си като женски треньор?

От какви страхове и убеждения е провокирана тази грешка?

За какво да внимаваш в поведението си?

В казуса, които искам да споделя с теб, дама идва при мен и иска да работим за любовния и живот, да привлечеш подходящ за нея мъж, с когото да изгради семейство и да се чувства щастлива, обичана и ценена. Разказва ми за ситуация, в която много силно е привлечена от мъж, излизат, срещат се. Но моята клиетка е тази, която е активна, тази, която го търси. Когато са заедно всичко е прекрасно – има хармония, има щастие, харесва им времето прекарано заедно, но през другото време тишина. Тишина, която я убива. Не знае какво се случва, защо този човек не и се обажда, защо не я търси, харесва ли я.

Често допускана грешка от жените, включително направена и моята клиента – прекалено много дават, прекалено много се фокусират върху един мъж. Още не са се развили отношенията, но тя вече дава, буквално прави крачките към него. Тя е в активната позиция, тя се обажда, тя поема инициативата, тя кани на срещи, тя уж му пише шеговити истории, използва виц нещо прочела, сетила за него – само и само да се закачи, само и само да провокира неговия интерес. Ние сме харесали един мъж физически, привлякал ни е и вече сме развили филми в главата си – какво ще се случи, кога ще се виждаме, как ще се развият нашите отношения. А той си няма идея от филмите в нашата глава.

Зад това поведение стои страх да не бъдем отхвърлени, да не бъдем изоставени. Страхът от предишния ни горчив опит, който ни кара – дай сега аз да му пиша, защото съм несигурна какво ще се случи, аз дали съм добра, аз дали се представих достатъчно добре на срещата. Хайде сега аз да му се обадя, да му подготвя изненада, дай да го поканя на вечеря вкъщи, аз ще му направя 5-степенно меню специално за него. И даваме, и даваме. Ако трябва ще ходя и аз да го взема, да го посрещна, само да дойде принцът. Така даваме и се фокусираме от един мъж от страх да не бъдем за пореден път отхвърление, от страх че може би не сме дали, че не сме направили достатъчно, че може би има какво оше да покажем и да се разкрием, за да се харесаме на този човек.

Скъпи дами, за да не бъдете разочаровани, за да не си кажете – защо това се случи, защо той не ме търси, защо той ме отхвърли, че аз направих всичко за него, че цялото мое внимание и грижа беше за него. Тук е грешката – всичко беше за него. Не се фокусирайте върху един мъж. Работете върху собствената си самооценка, за да осъзнаете коя сте вие. Вие сте дамата, вие заслужавате да бъдете ухажвана и каквото сте направили – това е било най-най-хубавото и сте си изкарали чудесно заедно. Ако той е мъжът и той е правилният мъж, оставете го, дайте му възможност, поле за изява, поле за подвизи той да се покаже, той да се докаже. Не бъдете като кон с капаци – единствен е, край, няма да излизам с други мъже. Така се губи балансът – прекалено много даване, ние сме си въобразили, че сме изградили емоционална връзка, а всъщност от страна на мъжа такива мисли може изобщо да не минават.

Скъпи дами, погледнете себе си и партньорските си отношения – ако се усещате в подобно позиция, помислете какво вярвате за себе си. Работете в посока моята самооценка. Казусът на моята клиента, за който ви разказах, тя разбра какви нейни страхове и убеждения я водят и с моя помощ тя създаде стандарти – какво точно иска, какво и е важно, как иска да се чувства в едни отношения. Тя беше все по-самоуверена и на следващата консултация, тя каза – Миленка, този мъж не ми се обади, но аз за първи път се чувствам спокойна. Не го е приела така както преди – нараняващо поведение от мъжете, не си е създала генерални заключения за мъжете, да изпадне в отчаяние, да започне да търси вината в себе си, да преанализира, да влезне в мисловна игра да дъвче едно и също. Тя постигна огромен успех и напредък само с една консултация, когато разбра всъщност защо го прави и когато и помогнах да изгради стандарти, които да следва, на които да бъде вярна. Когато сме вярни на себе си, по закона на привличането ще привлечем и верни на нас партньори, които са на нашата честота и на нашата вибрация.

Ако срещате такава трудност, с огромно удоволствие ще ви помогна да се справите. Аз също съм била там и мога да разбера вашата болка, разочарование, защото на мен ми е коствало много да изградя собствените си стандарти и да успея правилно да анализирам подобен тип ситуации и да не изпадам в отчаяние, болка, депресия. Това е моята супер сила – била съм там и зная как мога да ви помогна, ако чувствате, че имате нужда от помощ.

За контакти: https://thrivewithmilena.com/contact/

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар