Ако искаш:
  • да пуснеш и трансформираш негативни емоции (гняв, яд, напрежение, стрес, фобии, мъка, обида, разочарование) и страхове;
  • да се заредиш с енергия и оптимизъм;
  • да си в баланс,  лекота, душевен мир и хармония със себе си,
  • да балансираш важна за теб цел или мечта (успехи в професионален и личен план),
  • да се радваш на пълноценен сън;
  • да се освободиш от вредни навици и зависимости;
  • да интегрираш позитивни качества на търпение, любов, самочувствие, удовлетворение, радост, доверие, страст;
  • да намериш мисията, личния си път и призвание;

K-power използва мъдростта на тялото, което само дава отговор чрез мускулен тест дали тялото има енергия, за да случи желаното. Ако няма енергия, откриваме какви чувста, мисли, страхове са я блокирали и я отблокираме, използвайки лек масаж на акупунктурни точки. При консултация с инструмента K-power се фокусираме върху крайното желано състояние или резултат.

K-power не работи с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. K-power подпомага за високо ниво на благоденствие и жизненост и максимизиране потенциала на тялото.

 
Това е еднодневен семинар К-Power® Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли), сертифицирано от ICPKP – Международен колеж по професионална кинезиологична практика.
 
Новата епигенетична наука разкрива, че вашите възприятия контролират биологията ви. Това Ви поставя в седалката на водача, защото ако можете да променяте възприятията си, можете да оформяте и насочвате своята собствена генетична ескпресия. Вашата ДНК не определя съдбата Ви. Вие го правите.
 
K-power методът за енергиен баланс дава възможност да се справите по-ефективно с натрупания стрес на емоционално, умствено и физическо ниво, да пуснете страхове, да балансирате енергията си, да увеличите личните си ресурси за постигане на желаните цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да освободите подтиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение,  отрицателните емоции и дисбаланси от всякакво ниво, да хармонизирате енергията в тялото си.
 
Ще научите:
🔹Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
🔹Ще получите протокол за освобождаване от енергийни блокажи и постигане на енергиен баланс;
🔹Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
🔹Ще се научите да се самотестувате;
🔹Ще усвоите 5 епигенетични цикъла;
🔹Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла – общо 20 бързи, лесни и ефективни техники за баланс и благоденствие на всяко ниво.
 
За кого е подходящо обучението:
🔹 за хора без предишен опит и знания в областта на Епигенетиката;
🔹 за хора, които искат да намалят нивото си на стрес в ежедневието си, да пуснат страховете си и да балансират своята енергия, за да се радват на вътрешен мир, хармония и спокойствие;
🔹 за психолози, психотерапевти, социални работници, холистични терапевти, консултанти, коучове, кенезитерапевти, фитнес инструктури, учители, мениджъри, лекари и други ;
🔹 за всички, които искат да използват този мощен инструмент за самопомощ.
 
Място на провеждане: ОНЛАЙН
Групата ще бъде до 5 човека.
🔥 Побързайте и заявете своето място като следите събитията във Фейсбук.
 
👉За записване и въпроси относно курса и метода:
Милена Иванова, Сертифициран К-Power® инструктор
https://www.icpkp.com/Category?Action=View&Category_id=353
 
thriving.relationship.milena@gmail.com
 
Цена на сертификационен курс K-power: 199лв. за 1 човек , включва обучение + сертификат от ICPKP (Internation College of Professional Kinesiology Practice)
 
Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. за 1 човек , включва две обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да получи възможност да бъде сертифициран за K-Power® Instructor)
 
За банков превод:

Титуляр: Милена Иванова

BG63UNCR70001523880867

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

⚠ Важно!
Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

 
 

REMAP е дълбок и трансформиращ процес, който позволява да се преработят тежки травматични събития и силна емоционална болка, фобии, паник атаки, страхове. Методът е деликатен и щадящ клиента и позволява да изплуват вярвания и убеждения, дълбоко скрити в подсъзнанието. Той използва разнообразен набор от инструменти, техники и способи. С помощта на техники от Зрителното поле и масаж на акупунктурни точни, помагам на клиентите да намаляват или елиминират емоционалната болка и страдание,
да правят преоценка на субективния смисъл на проблемите си и да ги възприемат по-обективно,
да интегрират позитивните промени в живота си,
да се свържат със собствените си вътрешни ресурси и лична сила,
да открият едно пространство на вътрешен покой.

Общото между двата холистична метода, с които работя е, че са базирани на знанията на древната китайска медицина, че енергията в тялото се движи по меридиани, както и използването на лек масаж на акупунктурни точки за освобождаване на заблокираната енергия.

K-power e кинезиологичен метод използва мускулен тест, за да устови дали в тялото има енергия за сбъдване на мечтите, както и какво е заблокирало енергията. K-power се фокусира върху крайния желан резултат или състояние.

REMAP е свързан с преработването на травматични преживявания, стресови събития, силна емоционална болка. По време на работа с метода, клиентът се свързва с убеждения, страхове, предразсъдъци, директно идващи от подсъзнанието и вместо да ги отбягва, ви преработва. По този начин се свързва с личната си сила и вътрешни ресурси, както и поглежда с други очи на случващото се.

“Поръчай си мъж от Вселената” е холистична програма, която се състои от упражнения  за саморефлексия относно:

ментална нагласа за отработване на миналото чрез различни упражнения и практики, за свързване с женската душа и засилване на женската енергия, както и за отварянето на пространство и привличането на нов подходящ партньор. Тази част се провежда в затворена фейсбук група, до която се получава достъп след направено плащане.

Това е програма за самостоятелна работа и не е включена лична работа с мен.

В момента не се провежда!

Продължителността на една консултация е 60 минути.

Цена на единична консултация  (60-минутна) е 150лв.

Цена на персонализиран тренинг “Отвори се за любовта” е 899 лв.

Ако не си сигурна каква терапевтична работа е подходяща за теб и се чудиш с какво да започнеш, свържи се с мен: https://thrivewithmilena.com/contact/

Консултацията се провежда изцяло онлайн – през платформите Viber, Zoom, с всяка точка на света.

Час за консултация се записва след потвърдено заплащане или предоставено платежно нареждане по имейл:

thriving.relationship.milena@gmail.com
 
 
Записването става по телефона, посочен в контактната форма.

Заплащането става по

  • Банков път:

Титуляр: Милена Иванова

BG63UNCR70001523880867

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

  • Картови плащания  – отиди в раздел Продукти

За други възможности за превод: свържете се с мен на посочения телефон в контактната форма.