вяра-в-любовта

Как да не губиш вярата си в любовта?

Доста често чувам от клиентките си – “Не вярвам вече в любовта и че някога ще я изживея.”

Може би и ти ще си спомниш как някога си обичала един мъж, изпитвала си силни чувства, вярвала си във вас, били сте идеалната двойка..а после е останало само болка и разочарование. След него сякаш нищо не е същото. Нямаш надежда, изгубила си вяра, че отново ще може да обичаш така силно и лудо. Чувстваш се се обречена, сякаш не ти е писано да изживееш истинска любов и някак примирена със ставащото.

Ако тази история ти звучи познато, помисли си – накъде е насочен фокусът ти? Върху какво акцентираш в мислите си? Изобилие или липса?

Да, вече сигурно едно гласче ти говори – то озвучава твоите болки, травми, страхове, гняв, вина, недоволство, самосъжаление, други дълбоко скрити чувства и съответно насочваш цялата си енергия към отсъствието на любов. Подхранваш ли този глас в теб, той ще придобие такава сила, че ще се превърне в добре отъпкана невронна връзка – верига, която трудно ще разчупиш и промениш. Трудно ще ти бъде да си върнеш вярата в истинската, споделена любов и да приемеш нагласата, че светът е за двама.

Особено, когато си спомняш за идеалния бивш мъж и  в сърцето ти бушува силна буря от емоции, създаваш още по-силна енергийна връзка с миналото.  А когато миналото още силно те афектира и няма приемане и неутралност, не можеш да направиш крачка към настоящето. Тоесто не допускаш в живота ти да се появи нов мъж и любов. Просто в сърцето ти няма място от негативни чувства. 

Помни, че според правилото от Закона на привличането всеки 17 секунди прекарани на ниска емоционална вибрация, те оставят да трептиш на ниски честоти, привличат подобни и помрачават излъчването и сиянието ти като жена, превръщат те в емоционална развалина. При емоционална загуба, включително раздяла с любимия мъж, скръбта протича през 5 етапа (модел на Кюблер-Рос) :

  • шок от изненадващия развой на любовната връзка и съответно отричане, че това се случва точно на теб;
  • гняв, ярост, негодувание;
  • договаряне на това какво би направила и променила в името на това отново да сте заедно;
  • депресия, липса на желание за каквото и е да е било, апатия – носиш се по течението на живота;
  • приемане – в това число прошка, здравословно приключване на връзката с бившия.

За да преминеш плавно, не толкова болезнено през етапите и разбира се много по-бързо, може да работиш за създаване на вакумно място в сърцето си,  в което да настаниш любов и светлина. За целта започни да променяш вибрацията си (започни с Безплатен наръчник с 10 вълшебни начина как да повишиш вибрацията си) , като първо отработиш терапевтично потиснаните емоции (подходящи са както K-power кинезиологичен енергиен баланс, така и REMAP консултации) и второ, като признаеш присъствието на любов в живота ти и всеки ден правиш по нещо, което те настройва на тази емоционална вълна. Тогава твоята фокус се премества върху изобилието и проявлението на любов в живота ти и то се разраства. Накъдето е насочен фокусът ти, натам тече и енергията ти, която зарежда желанията ти. На този принцип действа K-power, който прилагам в терапия и така лекувам душата ти.

Само си представи – вместо да живееш в миналото и спомените си по бившия, без вяра в любовта, без да си позволяваш да я изживееш отново и това да те държи в клопка година, две, а може и повече, с правилната терапия и енергийна работа ще отработиш това бързо.

За да премахнеш негативизма си в любовта и емоционалните блокажи пред това да я срещнеш, за да се изпълниш с женска енергия и включиш състоянието си на щастлива жена, привличаща с лекота мъжете, запиши се на консултация с K-power кинезиологичен енергиен баланс: https://thrivewithmilena.com/contact/

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар