Как да се влюбиш в себе си, преди да накараш мъж да се влюби?

Чудиш се как да го накараш да се влюби в теб до уши? Кое е това женско оръжение, с което ще го завоюваш с лекота? 
И тук трябва да ти разкрия една тайна. Готова ли си да я чуеш? Предупреждавам, може и да не го очакваш, но….
 
“Преди да завоюваш някого, първо покори себе си. “
 
Не очакваше това, нали? Сигурно ти се надигат въпроса – как може да покориш себе си?
 
Като първо се научиш да обичаш себе си – влюбиш се в същността си и се свържеш с копнежите на сърцето си. Обаче, до тази истинска и безусловна любов и изграждане на процъфтяваща връзка със себе си ще стигнеш, когато:

1. Избереш себе си пред другите, дадеш приоритет и фокус на своята личност пред грижата за родители, деца, мъже около теб. Не забравяй, че да поставяш себе си на първо място понякога е необходимост! Това в никакъв случай не те прави егоист. Ти просто разбираш, че в твоето енергийно поле попадат хора, които отвръщат на твоята вибрация и са на същото вибрационно ниво. С други думи, ако ти обичаш, цениш и уважаваш себе си, в твоето обкръжение ще има хора, които ще ти отвръщат подобаващо. Прост енергийен закон. Същото важи и с обратен знак: ако ти изневеряваш на нуждите и желанията си, нарушаваш обещанията към себе си, тогава не може да очакваш нищо по-различно от околните, те са твое огледало.

2. Дадеш си време да разбереш какво наистина искаш в любовта и с какво категорично не би правила компромиси. Това означава да си отдадеш заслужено време и внимание да се свържеш с чувствата си, да опознаеш душата си и да си дадеш реална преценка на какъв етап в живота си се намираш. Имала съм клиентка на консултация недоволна от мъжа до себе си – критикува го, че не е истински мъж, че не и помага с нищо, че тя се чувства мъжа в отношенията, натоварена с отговорности и решения. В процеса на общата ни работа, обаче, чрез моите насочващи въпроси тя стигна до осъзнаването си, че всъщност за нея сега са други ценности и приоритети като свобода, страст, развлечения.  Дълбоко в сърцето си тя не беше готова за по-дълбоко обвързане и имаше страх от обвързване. Често това се случва, когато не си излекувала раните си от предишна връзка или развод, след който изгубваш вяра в мъжете. Или напротив –  все още си вкопчена в миналото, не можеш да го преодолееш и то със своята невидима енергийна нишка те държи в окови, които не ти позволяват да направиш крачка напред към друг мъж.

3. Научиш се да създаваш граници с другите и да поставяш своите искания с високо вдигната глава. От теб се иска да се научиш да заявяваш себе си спокойно, уверено, без вътрешно напрежение и страх, когато кажеш в каква посока искаш да се развива личният ти живот. За да си шастлива и доволна от себе си като личност е е нужно да поддържаш синхрон и единство в мисли, думи и действия. Така ще спечелиш уважението на мъжа и ще го завладееш. Но ако се случи той да те отхвърли, защото не иска връзка на този етап – значи, че просто ти дава обратна връзка какво се случва с него. Не с теб! Това не значи, че ти си лош човек, че не си достатъчно добра за него, че си сбъркала някъде и е могло да направиш нещо повече в тези отношения. Но тук се иска вътрешна сила и осъзнатост да запазиш своето самочувствие и да останеш с правилните нагласи, без да си вкарваш излишни филми с негативни убеждения. 
 
Ако се затрудняваш да подредиш хаоса в главата си и колкото и книги да четеш, клипчета да слушаш и да знаеш теорията, не може да постигнеш мир в душата си и да оправиш любовния си живот, свържи се с мен за консултация: https://thrivewithmilena.com/contact/
 
 
Процъфтявай заедно с мен,
Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар