Готова ли си да работиш осъзнато върху промяната си?

Не е възможно да заведеш някого там, където не си бил самият ти

Здравей, казвам се Милена Николова или просто Милена –  сватбен ментор на успешни жени или жената, която помага на жените да стигнат до олтара на споделената любов. Наричат ме феята на любовта, защото мисията ми е да помагам на умните, образовани, амбициозни, независими, отговорни жени, завоювали върхове в кариерата, да извървят пътя от необвързана жена в щастливо обвързана и омъжена жена. Помагам им да привлекат свестен и подходящ за тях партньор за сериозни отношения и брак, без повече да си губят времето и да страдат.  

Провеждам и предбрачно консултиране – помагам на жените да укрепват връзките си и да се подготвят за здравословен брак. Подкрепям ги с различни ресурси за преминаване от самотния към брачния живот, помагам за подобряване на комуникацията в двойката, управление на стрес и разминавания в очаквания/възгледи, справяне с гняв, конфликти. Други основни теми, по които работим заедно са: емоционална ангажираност, изграждане на близост, ценности и цели в двойката, разпределение на финанси и пари, секс и романтика, вземане на решения заедно, деца и родителство, др.

Сред клиентите ми са предприемачи, банкери, адвокати, собственици на бизнес, HR/PR/маркетинг/финансови мениджъри, счетоводители, одитори,  IT специалисти, лекари, психолози, учители, преподаватели в университет, директори на държавни учреждения и други. Клиентите ми са решени на промяна и избират да работят с професионалист като здравословен и ефективен за тях начин да изградят процъфтяващ любовен живот, вместо просто да се оставят на течението на живота.

Самата аз преминах през дълбока лична трансформация след като 7 години не можах да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения, книги, уебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя сама с казуса в личния си живот. Потърсих помощ и резултатът не закъсня! Всичко научено през годините и помощта на професионалисти ми помогнаха в пътя към щастието и споделената любов. С натрупаните до момента знания, както и личен и професионален опит, който имам изградих собствена система за привличане на прекрасен мъж, с когото да градиш успешната, пълноценна и хармонична любовна връзка, да облечеш бялата рокля, стигнеш до олтара и създадеш сплотено и здраво семейство.

Готова ли си да работиш осъзнато върху промяната си?

Не е възможно да заведеш някого там, където не си бил самият ти

Здравей, казвам се Милена Николова и съм любовният консултант на жените, енергиен терапевт, семеен констелатор.  Ще те консултирам по пътя ти на промяна към пълноценната и хармонична връзка.

Самата аз преминах през дълбока лична трансформация след като 7 години не можах да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения, книги, ъебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя сама с казуса в личния си живот. Потърсих помощ и резултатът не закъсня! Всичко научено през годините и помощта на професионалисти ми помогнаха в пътя към щастието и споделената любов. С натрупаните до момента знания, както и личен и професионален опит, който имам изградих собствена систена за изграждането на успешната, пълноценна и хармонична любовна връзка.

Започни своята промяна СЕГА !!!

Спри да отлагаш щастието си за утре и да се криеш зад извинения. Направи първата крачка с нагласата за твоята по-добрата версия.

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот, като си запазиш час за консултация: 

Час за онлайн консултация се записва след потвърдено заплащане или предоставено платежно нареждане. 

Резултати на клиенти след нашата работа:

Последвай ме

Вземи своя БЕЗПЛАТЕН чеклист10 тайни на умната и успешна жена за
привличане и изграждане на щастлива
любовна връзкаJoin 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!