Готова ли си да работиш осъзнато върху промяната си?

Не е възможно да заведеш някого там, където не си бил самият ти

Здравей, казвам се Милена Николова и съм любовният треньор на модерните и успешни жени, енергиен терапевт, семеен констелатор. Наричат ме феята на любовта, защото мисията ми е да помагам на умните, образовани, амбициозни, независими, отговорни жени, завоювали върхове в кариерата, да извървят пътя от необвързана жена в щастливо обвързана и омъжена жена. Помагам им по пътя към привличането на мъж и полагането на стабилни основи за пълноценната и хармонична връзка и брак.

Провеждам и предбрачно консултиране – помагам на жените да укрепват връзките си и да се подготвят за здравословен брак. Подкрепям ги с различни ресурси за преминаване от самотния към брачния живот, помагам за подобряване на комуникацията в двойката, управление на стрес и разминавания в очаквания/възгледи, справяне с гняв, конфликти. Други основни теми, по които работим заедно са: емоционална ангажираност, изграждане на близост, ценности и цели в двойката, разпределение на финанси и пари, секс и романтика, вземане на решения заедно, деца и родителство, др.

Сред клиентите ми са предприемачи, банкери, адвокати, собственици на бизнес, HR/PR/маркетинг/финансови мениджъри, счетоводители, одитори,  IT специалисти, лекари, психолози, учители, преподаватели в университет, директори на държавни учреждения и други. Повечето ми клиенти не са в отчаяно емоционално състояния, а напротив – те са решени на промяна и избират да работят с професионалист като здравословен и ефективен за тях начин да изградят процъфтяващ любовен живот, вместо просто да се оставят на течението на живота.

Самата аз преминах през дълбока лична трансформация след като 7 години не можах да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения, книги, уебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя сама с казуса в личния си живот. Потърсих помощ и резултатът не закъсня! Всичко научено през годините и помощта на професионалисти ми помогнаха в пътя към щастието и споделената любов. С натрупаните до момента знания, както и личен и професионален опит, който имам изградих собствена система за привличане на прекрасен мъж, с когото да градиш успешната, пълноценна и хармонична любовна връзка, да облечеш бялата рокля, стигнеш до олтара и създадеш сплотено и здраво семейство.

Готова ли си да работиш осъзнато върху промяната си?

Не е възможно да заведеш някого там, където не си бил самият ти

Здравей, казвам се Милена Николова и съм любовният консултант на жените, енергиен терапевт, семеен констелатор.  Ще те консултирам по пътя ти на промяна към пълноценната и хармонична връзка.

Самата аз преминах през дълбока лична трансформация след като 7 години не можах да срещна подходящ мъж, с когото да градя устойчиви взаимоотношения. През тези години, в които се лутах между обучения, книги, ъебинари, аз теоретично знаех нещата, но не можех да се справя сама с казуса в личния си живот. Потърсих помощ и резултатът не закъсня! Всичко научено през годините и помощта на професионалисти ми помогнаха в пътя към щастието и споделената любов. С натрупаните до момента знания, както и личен и професионален опит, който имам изградих собствена систена за изграждането на успешната, пълноценна и хармонична любовна връзка.

Започни своята промяна СЕГА !!!

Спри да отлагаш щастието си за утре и да се криеш зад извинения. Направи първата крачка с нагласата за твоята по-добрата версия.

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот, като си запазиш час за консултация: 

Час за онлайн консултация се записва след потвърдено заплащане или предоставено платежно нареждане. 

Резултати на клиенти след нашата работа:

Често задавани въпрси:

Ако искаш:
 • да пуснеш и трансформираш негативни емоции (гняв, яд, напрежение, стрес, фобии, мъка, обида, разочарование) и страхове;
 • да се заредиш с енергия и оптимизъм;
 • да си в баланс,  лекота, душевен мир и хармония със себе си,
 • да балансираш важна за теб цел или мечта (успехи в професионален и личен план),
 • да се радваш на пълноценен сън;
 • да се освободиш от вредни навици и зависимости;
 • да интегрираш позитивни качества на търпение, любов, самочувствие, удовлетворение, радост, доверие, страст;
 • да намериш мисията, личния си път и призвание;

К-power използва мъдростта на тялото, което само дава отговор чрез мускулен тест дали тялото има енергия, за да случи желаното. Ако няма енергия, откриваме какви чувста, мисли, страхове са я блокирали и я отблокираме, използвайки лек масаж на акупунктурни точки. При консултация с инструмента K-power се фокусираме върху крайното желано състояние или резултат.

K-power не работи с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. K-power подпомага за високо ниво на благоденствие и жизненост и максимизиране потенциала на тялото.

 
Това е еднодневен семинар К-Power® Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли), сертифицирано от ICPKP – Международен колеж по професионална кинезиологична практика.
 
Новата епигенетична наука разкрива, че вашите възприятия контролират биологията ви. Това Ви поставя в седалката на водача, защото ако можете да променяте възприятията си, можете да оформяте и насочвате своята собствена генетична ескпресия. Вашата ДНК не определя съдбата Ви. Вие го правите.
 
К-power методът за енергиен баланс дава възможност да се справите по-ефективно с натрупания стрес на емоционално, умствено и физическо ниво, да пуснете страхове, да балансирате енергията си, да увеличите личните си ресурси за постигане на желаните цели и мечти. Epigenetic Healing Cycles ви помагат да освободите подтиснати емоции и напрежението, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхактивни, да се справяте с мускулното напрежение,  отрицателните емоции и дисбаланси от всякакво ниво, да хармонизирате енергията в тялото си.
 
Ще научите:
🔹Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
🔹Ще получите протокол за освобождаване от енергийни блокажи и постигане на енергиен баланс;
🔹Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
🔹Ще се научите да се самотестувате;
🔹Ще усвоите 5 епигенетични цикъла;
🔹Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла – общо 20 бързи, лесни и ефективни техники за баланс и благоденствие на всяко ниво.
 
За кого е подходящо обучението:
🔹 за хора без предишен опит и знания в областта на Епигенетиката;
🔹 за хора, които искат да намалят нивото си на стрес в ежедневието си, да пуснат страховете си и да балансират своята енергия, за да се радват на вътрешен мир, хармония и спокойствие;
🔹 за психолози, психотерапевти, социални работници, холистични терапевти, консултанти, коучове, кенезитерапевти, фитнес инструктури, учители, мениджъри, лекари и други ;
🔹 за всички, които искат да използват този мощен инструмент за самопомощ.
 
Място на провеждане: ОНЛАЙН
Групата ще бъде до 5 човека.
🔥 Побързайте и заявете своето място като следите събитията във Фейсбук.
 
👉За записване и въпроси относно курса и метода:
Милена Иванова, Сертифициран К-Power® инструктор
https://www.icpkp.com/Category?Action=View&Category_id=353
 
thriving.relationship.milena@gmail.com
 
Цена на сертификационен K-power курс: 199лв. за 1 човек , включва обучение + сертификат от ICPKP (Internation College of Professional Kinesiology Practice)
 
Цена за бъдещи инструктори K-Power® Instructor: 360 лв. за 1 човек , включва две обучения + сертификат (всеки инструктор трябва да изкара два пъти курса, за да получи възможност да бъде сертифициран за K-Power® Instructor)
 
За банков превод:

Титуляр: Милена Иванова

BG63UNCR70001523880867

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

⚠ Важно!
Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

 

REMAP е дълбок и трансформиращ процес, който позволява да се преработят тежки травматични събития и силна емоционална болка, фобии, паник атаки, страхове. Методът е деликатен и щадящ клиента и позволява да изплуват вярвания и убеждения, дълбоко скрити в подсъзнанието. Той използва разнообразен набор от инструменти, техники и способи. С помощта на техники от Зрителното поле и масаж на акупунктурни точни, помагам на клиентите да намаляват или елиминират емоционалната болка и страдание,
да правят преоценка на субективния смисъл на проблемите си и да ги възприемат по-обективно,
да интегрират позитивните промени в живота си,
да се свържат със собствените си вътрешни ресурси и лична сила,
да открият едно пространство на вътрешен покой.

Общото между двата холистична метода, с които работя е, че са базирани на знанията на древната китайска медицина, че енергията в тялото се движи по меридиани, както и използването на лек масаж на акупунктурни точки за освобождаване на заблокираната енергия.

K-power e кинезиологичен метод използва мускулен тест, за да устови дали в тялото има енергия за сбъдване на мечтите, както и какво е заблокирало енергията. K-power се фокусира върху крайния желан резултат или състояние.

REMAP е свързан с преработването на травматични преживявания, стресови събития, силна емоционална болка. По време на работа с метода, клиентът се свързва с убеждения, страхове, предразсъдъци, директно идващи от подсъзнанието и вместо да ги отбягва, ги преработва. По този начин се свързва с личната си сила и вътрешни ресурси, както и поглежда с други очи на случващото се.

Методът на семейните констелации, разработен от Берт Хелингер, е форма на холистична терапия. Холистична, защото разглежда човека не само като система на ниво  ум-душа-тяло, но и като част от семейна система. Този метод дава разбирането, че ние не съществуваме сами за себе си, изолирани. Както ние сме автори на живота си със своите вярвания и модели на поведение, така същевременно сме свързани енергийно с родилитете си и нашите предци, независимо дали ги познаваме.  Всяко нещо, което ни разклаща емоционално, създава душевен дискомфорт и практически затруднения, се корени в неразрешени въпроси в семейството. 

Семейната констелация работи на финно, енергийно ниво. Тя позволя на клиента да достигне до нови осъзнавания, разбирания за създалата се ситуация, усещане за облекчение и лекота от грижи, емоционални товари, напрежение. Методът е изключително ефективен способ за постигане на положителна трансформация на клиента, защото му помага да отвори сърцето си, да достигне до нови прозрения в ума си, приеме нови истини и възприятия, да се свърже с ресурсите и талантите в рода си. Клиентът пуска стари, ограничаваши вярвания, възприятия и идеи за сееб си и започва да се чувства по-спокоен и отпуснат.

Темите, с които работи методът са:

 • семейни проблеми;
 • трудности в общуването между родител-дете;
 • проблеми в любовен план – като например: не можеш да срещнеш мъж в живота си или ти е трудно да го задържиш и изградиш връзла;
 • трудности при забременяване;
 • финансови проблеми и затруднения;
 • липса на мисия в живота и мотивация;
 • усещане за празнота и безсмислен живот;
 • болести.

 

“Поръчай си мъж от Вселената” е холистична програма, която се състои от упражнения  за саморефлексия относно:

ментална нагласа за отработване на миналото чрез различни упражнения и практики, за свързване с женската душа и засилване на женската енергия, както и за отварянето на пространство и привличането на нов подходящ партньор. Тази част се провежда в затворена фейсбук група, до която се получава достъп след направено плащане.

Това е програма за самостоятелна работа и не е включена лична работа с мен.

В момента програмата не се провежда!

Продължителността на една консултация е 60 минути.

Консултацията се провежда изцяло онлайн – през платформите Viber, Zoom, с всяка точка на света.

Форматът на консултации не влияе на  ефективността им.

Час за консултация се записва след потвърдено заплащане или предоставено платежно нареждане по имейл:

thriving.relationship.milena@gmail.com
 

Заплащането става по

Банков път:

Титуляр: Милена Николова

BG63UNCR70001523880867

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Картови плащания  – отиди в раздел Продукти

За други възможности за превод: свържете се с мен през контактната форма.

Последвай ме

Вземи своя БЕЗПЛАТЕН чеклист10 тайни на умната и успешна жена за
привличане и изграждане на щастлива
любовна връзкаJoin 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!