Пакет от пет консултации (5 x 60 минути)
4+1
Плащаш четири консултации и получаваш една безплатно.

Пакетът е точният за теб, ако търсиш дълготрайни резултати, устойчива промяна и си готова да се отдадеш и ангажираш напълно с личностното си развитие. Продължителността на пакета ни дава възможност да работим в дълбочина, следваме алгоритъм от стъпки и получиш конкректни решения на любовния си казус.

Какви са ПОЛЗИТЕ за теб от пакет от 5 консултации: - лично топло отношение и вживяване в твоите болки и предизвикателства по пътя; - висок професионализъм и деликатност, с които диагностицирам ситуацията ти; - не само "приказки", а стратегия от конкректни стъпки с психологически упражнения, енергийни практики и констелации; - повече време за отработване на проблемите ти места и придобиване на спокойствие, самоувереност и вяра в себе си; - практични и тематични домашни работи, които отчиташ при следващата консултация; - реални и лични примери с ценен опит както от моята лична трансформация от необвързана в щастливо омъжена жена, така и от пътя на другите ми клиентки; - хъс за промяна, мотивация и тласък към целенасочени действия; - спестяване на месеци лутане и страдания между книги и стратегии; - изграждане на нови умения в безопасна среда; **Срок на валидност на пакет от 5 консултации: 1 месец и половина.
**Право на отлагане и смяна на записан час при пакет от 5 консултации: 2 пъти. *СУМАТА ПО ЗАКУПЕН ПАКЕТ НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.
*НЯМА ОПЦИЯ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ НА ПАКЕТ.

Цена 480.00 лв.

Последвай ме

Вземи своя БЕЗПЛАТЕН чеклист10 тайни на умната и успешна жена за
привличане и изграждане на щастлива
любовна връзкаJoin 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!