dali-moga-da-si-go-vurna

Страхувам се да не бъда отхвърлена от мъж.

Днес в рубриката „Поискай съвет и ще ти бъде даден“ Милена отговаря.

Въпрос: Здравей, Милена. При мен проблема е ,че винаги оставям мъжете да ме изберат. И съответно попадам на женени .Никога не правя аз първата крачка, защото си казвам той е прекалено добър или красив за мен. Съществува страх в мен да не бъда отхвърлена. Въпросът ми е какво значи да преработиш баща си? Благодаря ти !!!

Милена от “Процъфтяваща връзка с Милена”: Винаги имаш избор – дали да останеш в този модел да се оставяш мъжете да те избират или ти да си тази, която работи върху себе си, достига до яснота какъв мъж иска до себе си и изгражда нужното самочувствие и вътрешна устойчивост, за да си избира. Да избира с кой мъж се чувства прекрасно, щастливо и в сигурни ръце и носи отговорност за изборите си. Да избира кой да допусне до сърцето си.

И тук много естествено стигаме до това винаги да попадаш на женени мъже. Защо се случва? Може да чуеш това видео: https://youtu.be/xUxjByq-mu4

Ако вече си го изгледала, ще чуеш (а може би и не на този етап), че в теб е много силен страхът от обвързване. С цел да се защитиш и самосъхраниш избираш мъже, с които се чувстваш в безопасност, които реално не могат да стигнат до твоята същност и сърце, защото си издигнала високи стени. С тях хем имаш връзка (поне в твоите представи), хем не съвсем. Липсва истинско и дълбоко емоционално свързване, на което пречи и страхът ти да не бъдеш отново отхвърлена. Често човек се страхува не толкова от нова връзка, колкото от старата болка, която не е излекувал и надраснал. Тук ти препоръчвам да отработиш и пуснеш миналото си чрез метода REMAP.

Тоест дала си енергийна преднина на страховете си, а ти в енергията на “Аз съм малка и не мога да го преживя, да се справя и продължа цялостна напред.” Работи с терапевт, за да се превърнеш ти по-голяма и силна от страховете си, както и да ги надскочиш. Това ще ти даде огромен енергиен тласък и вяра в способностите ти и в теб самата.

Като за начало изслушай тези две видеа на тема отхвърляне: https://youtu.be/wK0a602jud0 и https://youtu.be/sogFDi4hb_Q

Работа с бащата се препоръчва именно, за да изградиш самочувствие и стабилна самооценка, да се научиш да се заявяваш и постигаш целите си. Тази работа изисква да се довериш на специалист, който да те преведе през процеса на доверие и отвореност към мъжете.

Може да се свържеш с мен за записване час за консултация оттук: https://thrivewithmilena.com/konsultacii/

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар