техника-емоционална-стабилност-самочувствие

Бърза техника за емоционална стабилност и повишаване на самочувствието

Търсиш бърза техника за постигане на емоционална стабилност, особено в моментите, в които си притеснена, нервна, изплашена, разпиляна в мислите си, неспособна да се събереш в себе си, неуверена? Тогава направи нещо различно и повиши самочувствието си.

Сегашната трудна ситуация си я създала с емоционалното си състояния до момента. Усети какви негативни чувства и мисли преобладават в теб досега и вземи осъзнато решение, че избираш да се чувстваш добре.

Заслужаваш да се чувстваш добре! 

Това е твоето естествено и нормално състояние. 

Погледни се в огледалото – ако си свита, сведена глава, поглед надолу, дишаш плитко, говориш бавно, движиш се провлачено, тогава излъчваш ниски честоти на вибрация. А каквото излъчваш, това получаваш обратно от живота. Така че е  време за промяна и пренасочване на фокуса, за да намериш в себе си ресурс за  постигане на емоционална стабилност.

Властна поза за повишаване на самочувствие

Като първа стъпка ти препоръчвам да вдишаш дълбоко, направи резки движения, покачи енергията си и след това заеми подходяща стойка на тялото на човек, който управлява живота си, вярва в себе си. Според харвардския професор Ейми Къди, ако в продължение на две минути заемаш властна поза – изправени, с ръце на хълбоците и гордо вдигната глава – ще засилиш усещането си за самоувереност  и ще повишиш самочувствието си. Тялото отчита тази промяна и изпраща сигнали на ума, който започва да изгражда нови невронни пътеки. С други думи, езикът на тялото управлява мислите ти и как се чувстваш веднага.

Умът моделира невербалната комуникация на тялото ни, но понякога уравнението може да се обърне“, отбелязва психологът Ейми Къди.

Подобна е и позата, която наподобява “V” (като victory – победа – бел прев.). При нея си изправена, с високо вдигнати ръце, които са разтворени като при протягане. 

поза V

Само 2 минути в тази властна поза на „могъща жена“ водят до:

Този бърз трик те прави по-самоуверена и позитивно настроена.

Техника за емоционална стабилност

Ако изпитваш трудности да се освобождаваш от негативни емоции в различни житейски ситуации (яд, гняв, вина, самота, тъга, болка и др.), да управляваш емоциите си и да си емоционално стабилна, без да се афектираш от външни обстоятелства и да реагираш на тях, тогава това значи, че имаш блокажи в тялото и някъде ти изтича жизнената енергия. 

Блокажите в тялото нарушават нормалното и свободно протичане на енергията по енергийните канали или магистрали в тялото, наречени меридиани. А загубата на жизнена енергия води до отпадналост, сънливост, потиснатост, депресия, демотивация, загуба на самоувереност и вяра в себе си и др. В дългосрочен план нарушеният енергиен баланс и до поява на физически дискомфорт, заболявания.

Какви точно са вътрешните ти блокажи и спирачки ще ни каже твоето тяло, което е мъдро и както умее да задържа и натрупва негативни емоции в себе си, така  умее и да да се самолекува. Кинезиологията – науката, която се грижи за възстановяване нормалното движение на жизнената енергия в тялото, използва мускулен тест,  за да се открие дисбаланси или нарушен енергиен баланс в меридианите, наличието на психически или емоционален стрес и др. 

Той е важна част от терапията с метода K-power кинезиологичен енергиен баланс (метод от специализирана кинезиология), който помага за освобождаване от травми и енергийни блокажи. Чрез прилагане на K-power кинезиологичен енергиен баланс в терапия намериш емоционално стабилност, повишаваш самочувствието си, чувстваш се в хармония със себе си. Зареждаш се с положителна енергия, засилваш женската енергия, изпълваш се с вяра, ентусиазъм и лекота по пътя на живота и мечтите си. 

А най-приказното е, че мога да те обуча в сертификационен курс как да използваш K-power знанието, както за себе си, така и ти да го прилагаш в своята практика с клиенти и/или като бъдещ инструктор. Научи повече за сертификационните курсове K-power  “Епигенетични лечебни цикли” и K-power “Освобождаването от стрес е лесно” ТУК.

Свържи се с мен, за да запишеш час за консултация:

https://thrivewithmilena.com/contact/

Процъфтявай заедно с мен,

Миленаmeto

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар