Знаеш ли какво е Кинезиология?

Знаеш ли какво е Кинезиология?

Кинезиологията е една от най-бързо развиващите се холистични лечебни науки. Тя помага да се възстанови свободното движение на енергията в тялото. Натрупаните чувства и задържани емоции създават енергийни блокажи в тялото, които го лишават от жизнерадостност, лекота, хармония и най-вече здраве.

Когато прекалено много дълго време не се грижиш за емоционалното си състояние и не освобождаваш по здравословен начин негативните чувствата, гнева , страховете и натрапчивите си мисли, те се създават енергиен дисбаланс. Започва да страда не само душата, но и тялото, което заболява.

С помощта на мускулен тест тялото само разкрива натрупаните чувства и задържани емоции. Дори не е нужно да разказваш за себе си и да бъркаш в душата си, споделяйки проблемите си. Тялото ти е мъдро. Тялото зная отговорите. Тялото помни. Всяка една клетка пази спомен от разбитото ти сърце; от страха, в който си замръзнала; от болезнени спомени от детските ти години; от хроничните ти мисли, които не ти позволят да заспиш нощем; от стреса, на който си подложена непрекъснато; от яда, който бушува в теб и е неконтролируем.

Кинезиологията използва техниката на мускулния тест, за да извлече именно информация закодирана в тялото. След което с помощта на акупресура на определени точки по меридианната система на тялото се изчистват неглижираните и складирани негативни емоции, възстановява се енергийният баланс и настъпва хармония и лекота в тялото. Освен това се повишава цялостното енергийно ниво на тялото и настъпва благоденствие на всички нива.

Кинезиологията може да се нарече Медицина на бъдещето, защото ни помага с бързи, смислени и ефективни техники да открием какво блокира жизнената ни енергия и да върнем тялото и ума си в баланс, за да се радваме на повече вътрешен мир, крепко здраве, лично щастие и сбъднати мечти.

А най-чудесната новина е, че ти може да се научиш да владееш тези знания как да управляваш мъдро енергията си, как да се справяш с емоциите си и да даваш енергиен тласък на всички свои мечти, така че да живееш щастливо и пълноценно.

Включи се в сертификационния K-power курс:”Епигенетични лечебни цикли”:https://www.facebook.com/events/1481638865378360/

Процъфтявай заедно с мен,

Милена

Присъедини се към моите клиенти, за да се радваш на щастлив и пълноценен живот!

Грабни шанса да процъфтяваш заедно с мен в своя живот!

Оставете коментар